Polityka prywatności – GIODO

W związku z wejściem w życie w dniu 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”) informujemy o zasadach przetwarzania Państwa danych osobowych.
szczegóły:

Kategorie

Archiwa

Newsletter KARR

Aby dopisać się do newslettera, podaj poniżej swój adres e-mail

Program Społecznik

„Program SPOŁECZNIK – zachodniopomorski system wspierania inicjatyw oddolnych”

Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. zaprasza do składania ofert w postępowaniu o wartości netto nieprzekraczającej równowartości wyrażonej w złotych kwoty 30 000,00 euro, którego przedmiotem jest: Wykonanie i dostawa roll-up’ów informujących o realizacji zadania publicznego finansowanego ze środków budżetu Województwa Zachodniopomorskiego pn. „PROGRAM SPOŁECZNIK NA LATA 2019-2021”.

Kompletną ofertę należy przesłać na adres e-mail: spolecznik@karrsa.pl

(skany podpisanych dokumentów) lub przesłać pocztą lub złożyć osobiście w terminie do dnia 25.04.2019 r. godz. 15:30.

 W tytule e-maila proszę umieścić zapis: 6/ZP/SPOŁ/2019 ROLL UP

Do pobrania zapytanie ofertowe z załącznikami.

zapytanie ofertowe ROLL-UP

Zaproszenie do składania ofert Nr 1/ZP/SPOŁ/2019

Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w związku z realizacją zadania publicznego pn. „PROGRAM SPOŁECZNIK NA LATA  2019-2021” zaprasza Państwa do składania ofert na usługi społeczne o wartości netto nieprzekraczającej równowartości wyrażonej w złotych kwoty 750 000,00 euro, którego przedmiotem jest:

Pełnienie funkcji Animatora lokalnego/Animatorki lokalnej w ramach realizowanego zadania publicznego finansowanego ze środków budżetu Województwa Zachodniopomorskiego „PROGRAM SPOŁECZNIK NA LATA 2019-2021” na terenie jednego z 5 subregionów województwa zachodniopomorskiego:

  1. Miasto Szczecin, powiat policki – 2 osoby.
  2. Miasto Świnoujście, powiaty: goleniowski, gryficki, kamieński, łobeski – 2 osoby.
  3. Powiaty: choszczeński, drawski, kołobrzeski, świdwiński, wałecki – 2 osoby.
  4. Miasto Koszalin, powiaty: białogardzki, koszaliński, sławieński, szczecinecki – 2 osoby.
  5. Powiaty gryfiński, myśliborski, pyrzycki, stargardzki – 2 osoby.

Ofertę wraz z załącznikami  należy przesłać na adres e-mail: spolecznik@karrsa.pl w terminie do dnia 4 kwietnia 2019 r., godz. 15:30. W tytule e-maila proszę umieścić zapis: SPOŁECZNIK 2019-2021 – ANIMATORZY

Do pobrania zapytanie ofertowe z załącznikami.

 

zapytanie Animatorzy

załaczniki do zapytania Animatorzy

 

Zamawiający zastrzega sobie prawo do nierozstrzygnięcia postępowania.

 

 

OFERTA PRACY NA STANOWISKU: FACYLITATOR/FACYLITATORKA

w ramach zadaniu publicznego „PROGRAM SPOŁECZNIK NA LATA 2019-2021”

 

Forma zaangażowania: umowa o pracę, 1 etat

Okres zaangażowania: kwiecień 2019 r. – 31.12.2021 r.

 

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres mailowy:

społecznik@karrsa.pl  do dnia 4 kwietnia 2019 roku podając w tytule maila APLIKACJA FACYLITATOR.

 

 Oferta pracy Facylitator

 

Zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się z wybranymi osobami.

 

Prosimy o umieszczenie w aplikacji poniższej informacji:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Koszalińską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A na podstawie pkt 32, pkt 42, pkt 43, pkt 171 preambuły, art. 4 pkt 11, art. 5 ust. 1 lit. b, art. 7 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE – Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1.

 

Informujemy, że Administratorem danych osobowych przetwarzanych w KARR S.A. jest Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Dokładne informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się na stronie Administratora pod adresem: http://karrsa.eu/polityka-prywatnosci-giodo/

 

OFERTA PRACY NA STANOWISKU: ASYSTENT/KA KOORDYNATORA/KI

w ramach zadaniu publicznego „PROGRAM SPOŁECZNIK NA LATA 2019-2021”

 

Forma zaangażowania: umowa o pracę, 1 etat

Okres zaangażowania: kwiecień 2019 r. – 31.12.2021 r.

 

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie listu motywacyjnego oraz CV na adres mailowy:

społecznik@karrsa.pl  do dnia 4 kwietnia 2019 roku podając w tytule maila APLIKACJA ASYSTENT/KA KOORDYNATORA/KI.

 

Oferta pracy Asystent Koordynatora

 

Zastrzegamy sobie możliwość skontaktowania się z wybranymi osobami.

 

Prosimy o umieszczenie w aplikacji poniższej informacji:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Koszalińską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A na podstawie pkt 32, pkt 42, pkt 43, pkt 171 preambuły, art. 4 pkt 11, art. 5 ust. 1 lit. b, art. 7 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE – Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1.

 

Informujemy, że Administratorem danych osobowych przetwarzanych w KARR S.A. jest Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. Dokładne informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się na stronie Administratora pod adresem: http://karrsa.eu/polityka-prywatnosci-giodo/

 

 

Koszalińska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w związku z realizacją zadania publicznego pn. „Program SPOŁECZNIK 2018” przeprowadziła postępowanie o udzielenie zamówienia nie przekraczającego wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30 000 euro netto, którego przedmiotem jest dostawa materiałów biurowych

Rozstrzygnięcie postępowania 13/ZP/SPO/2018

 


Partnerzy i przedsięwzięcia KARR S.A.